top of page
reklamblad_janne - kopia_edited.jpg

Välkommen hit!

Ortopedi Blekinge är en specialistläkarklinik i Karlskrona som drivs av ortopedläkare Jan Isak Stokseth. Vi har ett team av skicklig vårdpersonal som erbjuder personlig service och bidrar med sin kunskap för att ge dig den bästa vårdupplevelsen.

2021 upprättades ett samverkansavtal med Region Blekinge. Syftet är att erbjuda en ortopedisk öppenvård av hög kvalitet som ökar tillgängligheten för vårdtagare i Blekinge. Även sökande ifrån övriga regioner i Sverige är välkomna.

Kliniken arbetar också för en god kommunikation, likabehandling och din delaktighet i vården. Din vårdkedja från undersökning till behandling, rehabilitering och uppföljning ska löpa snabbt och säkert via Ortopedi Blekinge och genom våra olika samarbeten med andra vårdgivare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda vår region högkvalitativ, patientcentrerad vård och hälsoutbildningar. Hör av dig till oss om du vill veta mer om våra tjänster.

Vårt team

Vi jobbar för att kunna erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Vårt team består av noga utvalda medarbetare som var och en bidrar med sin kunskap för att ge dig den bästa vårdupplevelsen. Välkommen hit!

bottom of page